arkadaşlar benim konserim var ve seyirci yani müzikden pek anlamayan kişiler soliste bakar bi gitarcı konserde göze batması için ne yapmalı bn ilk konserimde soloyu atarken gitarı omzuma alıpda atmışdım çok beğenildi ama yine solist konuşuldu napimki solist kadar göze batim veya şarkı esnasında millet kopsun
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
seyircinin coşması için gitarisin yapması gereken
Collapse
X
-
Sahnedesin,müziğini yapıyorsun...Tabikii herkesin gözü senin ve grubun üzerindeyken göze batmak için çaba sarfetmen kısacası şov yapman gayet doğaldır.Önemli olan üstte ''In Flames'' nickli arkadaşımızında dediği gibi komik duruma düşmemektir.
Şov yap ama tamamende yapmacık davranma,doğal ol,kendin ol...
Yorum
-
Durumuna gerçekten çok üzüldüm...
Konserde solist kadar göze batmamak herkesin dikkatini çekememek çok acı bir duygu olsa gerek!
Dikkat çekemeden konsere çıkmanın hele hele gitar çalmanın ne anlamı var?
Bence amuda kalkarak ayaklarınla solo atmayı deneyebilirsin...Ya da sahneye kıpkırmızı kıyafetlerle çık üzerine kırmızı neonlar sar ve gitar çalarken sahnenin en önüne gelip koşmaya başla!Mesela sahneye helikopterle inmek de çok iyi olur en çok dikkati sen çekersin...
Yahu bırakın böyle işleri ya!
Yorum
-
kelimeleri toparlayamadım kusra bakmaın bn şaklabanlık yapcam demiorum yani konsere çıktığımda millet gitarcının özellikle müzik bilmeyen adam sağlam çalmadan anlamaz bnde anlamasam bnde gitarcıya bakmam dmek istediğim yani mesela konser sırasında gitarcı seyircileri çoşturmak için bişeler yapar mesela GECE YOLCULARI-DEĞERMİ HİÇ bu şarkıda repci var seyirci o şarkıda repci çıkacağını bilmeden dinlerken birden repci çıkıp şarkı sölerse millet kopar daha fazla çoşar demek istediğim bu yani muhakkat gitarcının bişeler yapıp seyirciye hoş görüntü verebilir
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Yorum